Noter:
Denne hjemmelavede græskarsirup vil give dig en rig og smagfuld Pumpkin Spice latte, men du kan også vælge at købe en græskarsirup fra din lokale dagligvarebutik.
Kalorier: 43
Pumpkin Spice Latte er en kaffe variant, som blev skabt tilbage i 2003. Det er sidenhen blevet en meget populær drink. Pumpkin Spice Latte er efterfølgende blevet en efterårstradition for mange mennesker, da smagsnuancerne i en Pumpkin Spice Latte får mange til at tænke på efterårsperioden.
Det er heldigvis ikke så svært at lave din egen hjemmelavede Pumpkin Spice Latte, som du måske skulle tro. Græskarsiruppen kræver en vis forberedelse, men med en enkelt portion, vil du have græskarsirup nok til mange kopper kaffe.
Vi anbefaler, at du bruger en SENSEO® Café Latte kaffepude, da dette tilføjer en cremet konsistens og et lækkert lag mælkeskum til din drink. Du kan også fylde din drink med et ekstra lag flødeskum og drysse kanel ovenpå.
Noter:
Denne hjemmelavede græskarsirup vil give dig en rig og smagfuld Pumpkin Spice latte, men du kan også vælge at købe en græskarsirup fra din lokale dagligvarebutik.
Kalorier: 43
Skær dit Hokkaido græskar i 2 dele. Du har kun brug for halvdelen af dit Hokkaido til denne opskrift. Stil den anden del i køleskabet til du skal bruge den på et andet tidspunkt.
Fjern det indre græskarkød og frøene fra dit Hokkaido.
Forvarm din ovn til 180 grader og bag dit græskar i 30 til 40 minutter eller indtil den er mør.
Mos dit Hokkaido grundigt, så det næsten bliver en slags puré.
Brug en mørtel til at knuse kryddernellike og muskatnød.
Tilføj vand og sukker til en lille gryde. Skru op for varmen, og lad det simre, indtil sukkeret er helt opløst.
Tilsæt kryddernellike, muskatnød, kanel, ingefær og din Hokkaido puré. Lad det simre for 15 til 20 minutter. Sørg for at det ikke brænder på ved regelmæssig omrøring. Fortsæt indtil blandingen bliver til en sirup.
Lad siruppen køle ned, inden du hælder den i en glasbeholder.
Bryg en kop SENSEO® Café Latte og tilføj 2 til 3 spiseskefulde af din græskarsirup.