Opskrift på iskaffe med karamel og banan

Serveringer: 1 stor kop kaffe
Forberedelsestid + Tilberedelsestid:
5 + 5 minutter
Total tid:
10 minutter
Tools
  • SENSEO® Switch
  • Blender

Iskaffe er lækkert i sig selv, men hvis du gerne vil gøre smagsoplevelsen mere personlig, kan du bruge nogle af dine egne yndlingsingredienser i iskaffen. Der er mange ingredienser, der kan bruges i iskaffe, såsom chokolade, banan, karamel og forskellige sirupper.

I denne opskrift bruger vi karamel og banan, men det er blot nogle af de mange ingredienser, der kan gøre underværker i en iskaffe. Karamel og banan er begge søde ingredienser, som hjælper til at modvirke den ellers meget intense kaffesmag.

Her i opskriften bruger vi stærk kaffe. Dette er forskelligt fra andre opskrifter for iskaffe, men det er perfekt, hvis du vil have en iskaffe med højt koffeinindhold.

Vi anbefaler SENSEO® Classic. Denne espresso er meget mere balanceret i smagen end mange andre slags espresso. En mere balanceret smag vil også resultere i en generelt bedre iskaffe.

Ingredienser

  • 30 gram mosede bananer
  • 120 ml mælk
  • 1 SENSEO® Classic
  • 3 spiseskefuld karamel
  • 1 dl isterninger

Sådan gør du

  1. 01

    Skær en banan over i halvt, cirka 30 gram, og mos den grundigt.

  2. 02
  3. 03

    Tilsæt den mosede banan, mælk, isterninger og karamel til et glas og rør godt rundt, så det hele blandes sammen. Du kan også bruge en blender.

  4. 04

    Drys med ønsket topping og server straks.